A perben magukat orvosnak tartó gazemberek védekezése arcátlanul aljas. Viszont, ha nem hazudnának, akkor ki kell mondanom: tanulatlan sarlatánok, ebből következően gyilkosok, akiket el kell tiltani tevékenységüktől, hiszen nincsenek a nőgyógyászat alapvető írott (!) és íratlan szabályaival tisztában. Azért véres a kezük, mert gyilkoltak! Ezért viszont bűnhődniük kell! Írott, kőbe vésett dolgokat nem tartottak be, ezért halt meg Eszter! Így ölték meg feleségem a büntetés előtt álló tanulatlan, kókler sarlatánok!

Ellentmondásba keveredett Iványi, Jónás, Berbik nevű sarlatán az egész nőgyógyászati és szülészeti alapokkal.

Így nem ismerik: pl. Dr. Bumm Ernő, Dr. Kovács Ferenc, Dr. Tömösváry Zoltán, Dr. Paál Attila, Zoltán Imre, Tallián Ferenc, Sas Mihály, Farkas Máron, Lampé László, Kovácsy Zsombor, Lajos László, Horn Zoltán munkáit. Kezükben nem volt: Szülésznők tankönyve, Sürgősségi ellátás a szülészeten, Szepszis kórisme, Ápolástan 1972, Szülészet-nőgyógyászat és számtalan olyan könyv, amely alap ahhoz, hogy valaki vállalja azt a munkát, amit a felsorolt „urak” vállalnak! Számomra érthetetlen az is, hogy a gyilkosok, hogy lettek orvosok?

Iványi, Jónás, Berbik!

( A képen 1910-től azok a szülészeti alapművek, amelyeket nem ismertek a gyilkosok! Ezeknek az életben tartó dolgoknak mondtok ellent, mert nem tanultátok meg! A kép a Bírósági folyosón készült a mai tárgyaláson.)

Ebből következik, hogy tanulatlan sarlatánok vagytok, az alapvető tudás nincs a birtokotokban, amelyet ha ismernétek, nem gyilkolnátok! Hiszek nektek, ti a következő útra léptetek: Nem hazugok vagytok. Egyszerűen buta, tudatlan sarlatánok!

(Szakértői folytatás a hétvégén!)

Greiner Tamás

2015. június 10.