Azt gondolná az ember, hogy a XXI. században a szülés olyan rutin dolog lett, mint egy vakbélmûtét vagy mandula eltávolítása. Nem is betegként tekintünk az állapotos kismamákra, hiszen, ha nem lennének a nagy t u d á s ú s z ü l é s z - n õ g y ó g y á s z o k , a k k o r  i s megszületnének azok, akik a jövõnket és örömünket biztosítják. Ebbõl adódik, hogy más orvosok, például belgyógyászok, idegsebészek agysebészek más szemmel tekintenek jól keresõ "kollégáikra".  Minden laikus is tudja a XIX. Század közepétõl, Semmelweis Ignác felfedezése óta, hogy a vérmérgezésre nagyon kell vigyázni. Érthetetlen, ha egy kismama napjainkban vérmérgezésben meghal. Az orvostudomány mai fejlettsége, a több dimenziós ultrahang, az orvosi laborok modern felszereltsége, a széles spektrumú antibiotikumok mellett jogosan gondoljuk, hogy ilyen már nem fordulhat elõ. Nem is, csak abban az esetben, ha a hozzá nem értés (sarlatánság) és hanyagság együttállása megvalósul.

Eszter ezért halt meg.

Sarlatán=szemfényvesztõ, szélhámos. A népi szótár a rossz hírû/ dolgát nem jól végzõ orvost hívja így, az ilyen dolgokban nem hívõ a természetgyógyászokat is annak nevezi.

Sarlatánok!

Higgyék el nem túlzás ezt állítanom. Többet is tennék, de nem akarok tényleg becsületsértő lenni. Minden hátráltatást, betartást az ő szemszögükből megértek, hiszen nehéz lesz megmagyarázni a Bíróság elõtt, miért nem nézték a majd, 40 fokos láznak az okát? Lázcsillapítót adtak Eszternek és magára hagyták még 12 órán keresztül. Egy orvos nem látta, nem kontrollálta. Akkor próbálkoztak a hanyagok, amikor már szinte visszafordíthatatlan volt a fertõzés terjedése. A vizsgálatra átadott anyagokat fixálás nélkül adták át, hogy ne lehessen pontos diagnózist felállítani. Ez a bizonyítékok megsemmisítése. Prosectúrára adták fixálatlanul a kivett szerveket, hogy ne lehessen azonosítani egyértelmûen a baktériumokat. Okirat-hamisítások sokasága fedezhetõ fel az orvosi lapokon, írásszakértõ is megállapította. Ápolási lapon: - láz kikaparva, próbálkozás az eltüntetésre, mert az is bizonyítja a szeptikus lázmenetet.

Szepszis esetén, azaz ha a baktériumok betörnek a vérkeringésbe, a lázgörbe szabálytalan, nagy ingadozásokat mutat, ez a szeptikus láz.

A szeptikus lázmenet oka az időszakonként jelentkező bacteriaemia (nagy mennyiségű baktérium kiáramlása a gyulladt gócból a szervezetbe, a vérpálya útján). Haemocultura-vizsgálat végett vért venni a bacteriaemia időszakában kell. Tekintettel arra, hogy a láz a baktérium-kiáramlást követi, a vérvételnek a lázas állapot előtt kell megtörténnie. Vagyis figyelni kell a lázmenetet, és a várható hőkiugrás előtt kb. fél órával kezdve 10 percenként kell vért venni. Amikor elindul fölfelé a hőmérséklet, az az előtti utolsó mintát kell elküldeni a laboratóriumba.

Bizonyítékok:

http://felelnetekkell.blogger.hu/2015/02/20/sarlatanok-elleni-bizonyitekok-meghamisitott-lazlap

Greiner Tamás