Ami most következik, elkerülhették volna bűnösök. De mivel patkányok voltak, én is felveszem a kesztyűt, az aljas szintjüknek válaszként szánom az igazság megjelentetését! Húzzák az időt a gyilkosok, és a velük kollaborálok! Lassan nyolc év után, újra, előröl kezdődik minden. Nem tehetek mást, mint a sok disznóságot, összefonódást nyilvánosságra hozom. Folytatásban adom közre mi történt, mivel állunk szemben. Bizonyítékként sok dokumentumot osztok meg Önökkel! Lehet nem ez a megszokott, de kezdődjön…

Nem a szakmám az írás, műszaki emberként, autótükröket gyártok, elnézést kérek, ha nem poéta nyelvezettel adom vissza életünk történetét, tragédiáját, de besokkaltam…

2007. június 28. megszületett lányom Ramóna, öröm, jövő, nagycsalád, tervek, aztán egy napra rá, június 29-én feleségem Eszter az esztergomi Vaszary János Kórház szülészetén meghalt.

-Miért?

Meggyőződésem, hogy a XXI. században ilyen nem történhet, vagy ha igen, ott emberi mulasztásnak kell történnie, nem kicsinek. Amit felelősségre vonásnak kell követnie! Közel nyolc év óta küzdök az igazamért, a mocskos módszerek, amelyekkel hátráltatják az igazság kiderülését, még jobban acéloznak.

-Ki volt?

Nem adom fel soha, ezt tudniuk kell a gyilkosoknak! Többen voltak a legnagyobb bűnt elkövetők, az orvosok közül ketten hanyagságukkal, nemtörődömségükkel vették ki a részüket a bűncselekményből, míg a főorvos kollaborált! Leírom, hiszen ez történt, hiszem, hogy Dr. Kende Péter-„Mik vagytok Ti, Istenek?” című könyve után, az én kálváriám a legnagyobb fejezet.

Családi történetünk része a könyv, sok ember, akiknek a történetét nem ismerhetjük, hasonlóan járhatott, de ők nem tudtak vagy nem mertek küzdeni.

Helyettük is az igazságért megyek előre, Magyarországnak szemléletváltásra van szüksége. Nem kell az összefonódás, a mutyi, a büntető per igazságos kimenetele motivál, hiszen a bűnt elkövető, ha orvos is, nem Isten!

Greiner Tamás

2015. január 27.